OTP
American Express
Mastercard Maestro
Mastercard
Mastercard Electron
VISA
VISA Electron

Ikerház

ÁR ALKU LHETSÉGES !Nagykovácsi Nagyszénáson ikerházak eladók

Részletek

Eladó neve BÉNYI ANDRÁS
Email cím
Hely: Nagykovácsi, , Bács-Kiskun megye
Ár: 109.900.000 Ft
Alkuképes: Nem
 
Megye Pest megye
Utca
Házszám
Irányítószám
Város Nagykovácsi
Partner irodának
 

Nagykovácsi Nagyszénáskert részén ikerházi lakások eladók!
Az ingatlan 2 szintjén az alábbi helyiségek találhatók: előszoba (8,53 m2), tágas nappali-étkező (35,1 m2)-konyha (7,25 m2), mint a családi élet központi tere, háztartási helyiség (6,59 m2), fürdőszoba (5,37 m2) + külön WC (1,44 m2), 3 szoba (13,78 m2 13,78 m2 12,42 m2), gardrób (3,85 m2).
Az ár az alábbi extrákat tartalmazza még: a kültéri járdákat, teraszt, kocsibeállót, kerítést, illetve a 3 rétegű üveggel ellátott fa nyílászárók árát is. Az épített kémény pedig lehetőséget biztosít kandalló vagy cserépkályha megépítésére is. Fontos számunkra a családok privát életének védelme, így a két ikerlakás között nem csak egy egyszerű hangszigetelő réteg készül, hanem dupla falat építünk, ezzel biztosítva a maximális hangszigetelést a két lakás között!

Emellett további extrák megrendelésére van lehetőség: hőszivattyú, redőnyök, riasztó előkészítése.

Az épület energetikai tulajdonságai megfelelnek a 2020 végén bevezetendő, szigorodó energetikai követelményeknek is, így az ingatlan a jövőben nem veszít az értékéből! Az épület elektromos fűtéssel felszerelt. Jó elosztású, modern, energetikai és hőtechnikai szempontból rendkívül korszerű, minimális költséggel fenntartható. Nem sávalappal, hanem lemezalappal épül az ingatlan, ami hatékonyabb víz- és hőszigetelést biztosít az egész háznak!

A lakás kulcsrakész ára 109900000.- Ft. Kihagyhatatlan ajánlat, ha nyugodt környezetbe, gyerekbarát településre, korszerű ingatlanba költözne családjával még az év végéig!20 százalék foglalóval leköthető!
A fizetési ütemezés a ház készültségi foka szerinti-az átadás 4-6 hónap szerződésben vállalva.

0036704540229

Nyomtatás Link küldése e-mailen Kapcsolatfelvétel A felhasználó további hirdetése

ÁR ALKU LHETSÉGES !Nagykovácsi Nagyszénáson ikerházak eladók kép

további képek:

ÁR ALKU LHETSÉGES !Nagykovácsi Nagyszénáson ikerházak eladók kép ÁR ALKU LHETSÉGES !Nagykovácsi Nagyszénáson ikerházak eladók kép ÁR ALKU LHETSÉGES !Nagykovácsi Nagyszénáson ikerházak eladók kép ÁR ALKU LHETSÉGES !Nagykovácsi Nagyszénáson ikerházak eladók kép ÁR ALKU LHETSÉGES !Nagykovácsi Nagyszénáson ikerházak eladók kép ÁR ALKU LHETSÉGES !Nagykovácsi Nagyszénáson ikerházak eladók kép ÁR ALKU LHETSÉGES !Nagykovácsi Nagyszénáson ikerházak eladók kép

IKERHÁZ - további hirdetések a kategóriából